Gość Wiesław Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam,wiem że każda kobieta ma upławy,ale u mojej dziewczyny po badaniach lekarz stwirdził, że ma bakterie w tym płynie. Z jej pochwy wydostaje się więcej płynu i cały czas jest jakby wilgotna w środku,do tego dochodzi zapach po pewnym czasie od kąpieli.Moje pytanie brzmi czy przy seksie oralnym jest możliwośc że zarażę się tym,lub czy mogę miec przez to powikłania w jamie ustnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja bym nie ryzykowała. Najpierw niech dziewczyna wyleczy infekcje a potem sie do woli zabawiajcie. Najlepiej, żeby dziewczyna zrobiła posiew i na podstawie antybiogramu dobrane były leki. Wtedy największe szanse na wyleczenie skuteczne. Dodatkowo niech bierze jeszcze po leczeniu Lacibios femina, żeby uchronić się od nawrotów. A z seksem odczekajcie jeszcze kilka dni po leczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi