Gość Studentka20 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam. Od ponad tygodnia mam suchy bardzo uporczywy kaszel. Na poczatku myślałam, że jest to przyczyną mojego przeziębienia lecz, gdy już się dobrze czuje suchy kaszel pozostał. Czasami mam nagłe mocne ataki jakby mój orgzanim probował się czegoś pozbyć. Najgorsze ataki przychodzą pod wieczór. Do tego niedawno doszedł ból klatki piersiowej po prawej stronie szczególnie nasila się kiedy biorę głęboki wdech. Nie wiem czy jest to powiązane, ale równiez przez dłuższy czas mam problem z jedzeniem jak coś czasami zjem to jest mi niedobrze, raz zwymiotowałam po zjedzeniu jednej kanapki. Często mam jednorazowe rozwolnienie i zauważyłam u siebie większą potliwość niż zwykle. Ciągle mi coś dolega i mam słabą odpronośc, boję się że to coś poważnego, a za tydzień mam ważne egzaminy...Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.axdek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 możliwe zapaelnie oskrzeli,może to tłumaczyć jadłowstręt choć nie zawsze.propnuje udać sie do lekarza i zrobić badania diagnostyczne: rtg klatki piersiowej,lub tk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi