Gość Agata Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam, mam taki problem a mianowicie w moim prawym sutku jest zrost już wyjaśniam na czym on *polega* a mianowicie w tym sutku jest zarośnięty otwór przez który płynąć będzie miało mleko gdy będę miała w przyszłości dzieci obecnie mam 30 lat i jak narazie nie staramy się o dziecko ale gdy to nastąpi to nie wiem co będzie pamiętam, że gdy bylam w okresie dojrzewania bardzo bolała mnie ta pierś. Ale wtedy myślalam wtedy, że jest to konsekwencja tego że dojrzewam a teraz to nie wiem ...????? Bardzo proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Czy była Pani z tym problemem już u lekarza? Czy sutek wygląda inaczej niż powinien? Warto zrobić najpierw usg sutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Nie nie byłam z tym u lekarza, wygląda inaczej albowiem nie ma tego *otworu* jeśli można tak to nazwać jest gładki, jak pan myśli co to może oznaczć???? Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Dobrze, aby najpierw udała się Pani do lekarza, aby przyjrzał się niepokojącej Panią zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi