Gość karol Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Od paru lat mam klucia w pachwinie teraz sa one tak silne ze czasami ze kucam z bolu i promieniuje mi ten bol na tyl plecow na wysokosci korzonkow i dretwieje mi noga prawa delikatnie ciarki czuje na niej ,robi mi sie to przy wysilku na stojaco i podczas chodu mam te bole najczesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Takie dolegliwości są raczej związane z patologią w zakresie odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Radziłbym w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Zapewne konieczne okaże się wykonanie RTG tego odcinka kręgosłupa. O tym jednak zadecyduje lekarz po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi