Gość Wojciech Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam , otóż gdy się masturbuje na końcu nigdy nie wylatuje mi sperma . Dlaczego? Jestem chory? Mam 13 lat , proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jeszcze jesteś młody. Może jeszcze nie do końca wytwarzasz nasienie. Radzę o tym fakcie poinformować rodziców i udać się bezpośrednio na badanie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 super rada .juz to widze hehehe *mamo , tato jak sobie trze... kapucyna to nigdy nie moge sie spuścić na koncu*. Kolego masz dopiero 13 lat być moze po prostu jeszcze nie dojrzaleś . Uspokój sie i czekaj spokojnie. Ja dopiero w wieku chyba 15 lat zacząlem miec *mokre noce* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ale jak skończysz 15 lat i nadal nie bedzie nasienia to musisz pogadc z rodzicami i udać sie do lekarza. Mój chłopak i ja jesteśmy w rozpaczy bo okazalo się, że Kuba jest bezpłodny on zaniedbał, wstydził sie iśc do lekarza, dopiero teraz jak ma 23 lata zrobiliśmy badania ale juz jest zapoźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 witaj olu.chetnie sie z tobom spotkam i zrobie ci dzidziusia.a pozniej mnie wykastrujesz co ty nato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi