Gość Joanna Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 35 dni temu przeszłam operacje resekcji mankietowej żołądka. W tym czasie moja waga spadła o 22 kg. Wydaje mi się że moja waga spada zbyt szybko, mam zawroty głowy i często leci mi krew z nosa. Mam czasami kłujące bóle w okolicy wątroby i trzustki, a także bóle w plecach. Co może być tego przyczyną, czy powinnam się martwić? Czy po tylu dniach od zabiegu groźi mi jeszcze powikłanie typu zapalenie otrzewnej, nieszczelność żołądka, zatorowość, zapalenie płuc, ropień w jamie brzusznej. Są to powikłania których najbardziej się obawiam. Z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Co może być tego przyczyną, czy powinnam się martwić? - raczej to efekt szybkiego spadku masy ciała, zaburzeń witaminowo-mineralnych niedoborowych w organizmie, trzeba na pewno wykonać dokładne badania kontrolne w tym zakresie krwi, trzeba udać się z tym problemem bezposrednio do lekarza Czy po tylu dniach od zabiegu groźi mi jeszcze powikłanie typu zapalenie otrzewnej, nieszczelność żołądka, zatorowość, zapalenie płuc, ropień w jamie brzusznej. - raczej już do tego nie powinno dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi