Gość Jan Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Otóż będąc w szkole uderzyłem się w prawą dłoń. Na początku pojawił się ból ale chwile potem ustąpił zawrotom głowy, te z kolei również ustąpiły dzwonieniu w uszach. Dzwoniło mi w uszach przez ok. 1minutę a później odczuwałem tylko ból gdy ruszałem palcami. Po powrocie do domu byłem przekonany, że to stłuczenie i posmarowałem miejsce bólu maścią ALTACET i owinąłem w bandaż elastyczny . Lecz dziś rano spostrzegłem, że cała dłoń włącznie z palcami mi napuchła. Szczególna opuchlizna powstała w miejscu bólu i wydaje mi się, choć nie jestem pewien, że barwa skóry w miejscu bólu uległa zmianie. Palcami nadal mogę ruszać choć sprawia mi to niewielki ból. Czy możliwe, że jest to złamanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Proponuje jak najszybsze udanie się do lekarza i zrobienie RTG.... Po złamaniu wyrostka kości promieniowej lewej także mogłem poruszać palcami reki, a RTG wykazało złamanie. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi