Gość Sylwia Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam, mój problem tkwi na plecach.. otóż mój mąż zauważył że mam guza na plecach i jest dość duży ,miękki, aż dziwne że wcześniej o tym nie wiedziałam,dlatego że nie czuję bólu i jest w miejscu do którego nie mam dojścia ręką . Jest pod skórą,duży ,miękki i nie bolesny. co to jest? czy jest to groźne? i co mam z tym zrobić. boję się iść do lekarza żeby nie stwierdził czegoś najgorszego.. W rodzinie mojej dwa śmiertelne przypadki były ( rak) dlatego się boję. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co to jest. Z opisu problemu wynika, że być może guzem jest tłuszczak albo być może kaszak. Takie zmiany są łagodne, ale wymagają interwencji chirurgicznej (usunięcie zmiany). Trzeba w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem, który po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi