Gość Dorota Biłeńko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mój syn ma powiększoną śledzionę o wielkości 16m,5 cm na 8,3 cm ma 21 lat czy to jest poważne zachorowanie bo syn to lekceważy a ja do końca nie wiem z czym mamy do czynienia i jak to leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Śledziona jest rzeczywiście powiększona. Radzę w tej sprawie skontaktować się z hematologiem. Na pewno będą potrzebne badania głównie laboratoryjne celem wyjaśnienia przyczyny powiększenia śledziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halszka 79 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 prosze zglosic sie do hematologa,moze to byc sferocytoza,na ktora choruje od dziecinstwa.Tez mialam powiekszona,zle wyniki morfologi,leukocytow.teraz mam usunieta i mam spokoj.Nastepstwem usuniecia i tej choroby sa kamienie w woreczku , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chania Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam moj maz ma powiekszona sledzione od czasu do czasu nazeka na bol co mamy z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emil17lat Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 mam podobne wymiary sledziony stwierdzono u mnie mononuklezoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi