Gość Miszczu Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Czy jest coś takiego jak *zapamiętywanie* bólu przez mięśnie ? Byłem dosyć dawno u ortopedy, i USG nic nie wykazało, ale cały czas czuję ból powracający od wewnętrznej strony uda. Doktor powiedział, że możliwe było zapalenie, lecz w mięśniach nic nie ma, a mięśnie *zapamiętały* ból. Mam walczyć z tym powracającym już miesiące bólem, czy proponujecie coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Czy jest coś takiego jak *zapamiętywanie* bólu przez mięśnie ? - raczej nie pisze się w literaturze o jakimś zapamiętywaniu bólu, być może chodziło o występowanie przewlekłego stanu zapalnego co może manifestować się ciągłym bólem, nie ustępującym Mam walczyć z tym powracającym już miesiące bólem, czy proponujecie coś innego? - radziłbym w tej sprawie skonsultować się jeszcze z poradnią rehabilitacyjną, tam lekarz rehabilitant dobierze odpowiednie zabiegi rehabilitacyjne, które mogą doprowadzić do ustąpienia bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi