Gość Bartek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Od jakiś 4 lat mam problem ze wzwodem, podczas stosunku czy masturbacji nie jestem w stanie doprowadzić penisa do wzwodu. Penis zachowuje się w taki sposób jakby krew napływała do niego ale w zbyt małej ilości żeby był wpełni wzwód po czym penis całkiem opada jakby krew całkowicie wypłynęła z niego. Podczas stosunku klasycznego mam bardzo znikome odczucia, a podczas stosunku oralnego nie czuje kompletnie nic, żadnego typu pieszczota nie wpływa na wzwód. Mam dopiero 18lat. Czym to może być spowodowane ? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Być może wysterują jakieś problemy z ukrwieniem penisa. Trzeba w tej sprawie udać się na konsultację do urologa. Jeśli wykluczy się podłoże organiczne tego stanu to zapewne spowodowane jest to podłożem psychogennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 mam rozumiec ze jak lekarz zbada tesosteron i prolatyne i bedzie w granicach normy to odrazu nic wiecej niebedzie szukal przyczyny i powie ze to problem psychologiczny ah ci lekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nie wiadomo o czym zadecyduje lekarz. Być może zaleci inne, dalsze badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi