Gość Violetta Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam,jestem 7 lat po wycięciu woreczka żółciowegio,cały czas odczuwam bóle(skręty) i wzdęcia w brzuchu po jedzeniu,po pewnym czasie przechodzi.Jakie leki z tym związane bym musiała zażywać? Pozdrawiam. Proszę odpisać. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiunia Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mnie pomaga Controloc,biorę codziennie rano przed posiłkiem,przedtem miałam potworną zgagę,wzdęcia,gazy,kwas w ustach,pomogło,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Radziłbym w tym przypadku wykonać gastroskopię, gdyż objawy mogą wskazywać na patologię w zakresie żołądka lub dwunastnicy. Oczywiście o takim postępowaniu musi zadecydować lekarz po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Trzeba by było powtórzyć U.S.G.czy w brzuchu jest wszystko w porządku.Powinien wydać skierowanie na USG lekarz rodzinny lub chirurg(jeśli Pani chodzi do chirurga).Wiadoma sprawa że jeśli jest coś ujęte z organizmu to nigdy nie będzie RÓŻOWO,dolegliwości będą się pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ja jestem po laparoskopii i powinnam mieć leki wypisane bo mi się już skończyły (z oddziału miałam wypisane leki tylko na 2 tygodnie).Chciałam żeby mi wypisał receptę to mi powiedział chirurg ze nie trzeba już leków,to ja nie wiem jak to jest w końcu z tym leczeniem po szpitalu.Ja słyszałam od innych pacjentów ze mają leki wypisywane(kontynuowanie) do trzech miesięcy.Przecież nie wolno zażywać lekarstw ubocznych zaraz po szpitalu. Bule mam czasem nawet w nocy pod żebrami z lewej strony,(szczypanie,pieczenie,bulgotanie) doszły mi problemy dermatologiczne twarzy(swędzenie twarzy,drętwienie po prostu boli mnie cała twarz.i czekam na wizytę u dermatologa).Gdybym wiedziała to bym do tego CUDOWNEGO CHIRURGA nie poszła w ogóle.Moim zdaniem ja się mam leczyć zdaniem chirurga POWIETRZEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi