Gość mariusz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, mam 38 lat, od 2-3 miesięcy zauważyłem, na swoim penisie plamkę. tak jakby bezbarwna, lekko zaróżowiona. czasami wręcz niezauważalna.nie bolało, nie swędziało. wygląda jak od oparzenia taka mała tarczka, aczkolwiek trudno do wyczucia przez dotyk. od kilku tygodni jednak odczuwam jakby pieczenie całego żołędzia, zwłaszcza górną jego część. naciskając to miejsce wyczuwam jakby malutki guzek. dodam,ze krótko przed tymi objawami stosowałem krem erekta+. czy może to mieć wpływ na to wszystko ? od pewnego czasu wytryski u mnie są jakby bez ciśnienia.trudno to nazwać wytryskiem. dołączam fotkę plamki, przepraszam za złą jakość. http://i53.tinypic.com/16biz4z.jpg pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Trudno mi określić czym są te zmiany bez bezpośredniego badania. Być może zmiana jest spowodowana jakimś stanem zapalnym np. spowodowanym uczuleniem lub zakażeniem grzybiczym. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedz. Przypuśćmy, że jest to spowodowane uczuleniem ( takie mam podejrzenie po stosowaniu erekta+). Czy istnieje jakaś maść bądz jakiś lek uniwersalny, który jeżeli nawet nie pomoże to przynajmniej nie zaszkodzi ? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Można spróbować zastosować maść na bazie hydrocortisonum dostępny bez recepty w aptece (maść na uczulenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piku Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 mam to samo wiadomo co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi