Gość Adam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam, piszę z podobnym *problemem* co Krystian więc pozwolę sobie zacytować część jego wypowiedzi. *Żołądź jest połączony ze skórą napletka, gdy ją ściągam to żołądź odchylony jest w dół. Boję się samemu tego rozcinać, nie wiem co się stanie później. Może troszkę ułatwię zdjęciem: http://www.speedyshare.com/files/26156604/Bez_tytu_u_0001_005_0001.jpg Można powiedzieć że czuć lekki ból podczas suchej masturbacji. Ponieważ wędzidełko jest połączone z napletkiem w 2 miejscach jak widać na załączonym obrazku. Żołądź podczas naciągnięcia skóry członka wygina się lekko w dół ponieważ jest bardzo naciągnięty i w lewą stronę ponieważ z tej strony jest *złe* wędzidełko. Podczas stosunku klasycznego czy też oralnego a nawet podczas masturbacji z nawilżeniem nie odczuwam tego bólu i nie czuję że coś jest nie tak. Czekam na odpowiedź i poradę co dalej robić :) Z góry dziękuje. Ps: Nie jest to sprawą mojego życia ale zaczynam się tym martwić. Czytałem o stulejce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 To nie jest na pewno stulejka. To raczej zbyt krótkie wędzidełko napletka. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. On po badaniu zadecyduje o konieczności lub nie plastycznej korekcji napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi