Gość Hubert J. Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie ponieważ w piątek rano miałem zabieg usunięcia żylaków powrózka nasiennego. Kiedy jest szansa że żyły zaczną zanikać z jąder? Jak powinna przebiegać rekonwalescencja, tzn. czy mogę chodzić a jak tak to jak długo maksymalnie? Jaki jest minimalny okres wstrzemięźliwości seksualnej od dnia zabiegu? Czy np. tydzień wystarczy? Bardzo proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kiedy jest szansa że żyły zaczną zanikać z jąder? - efekty widać po około 3 miesiącach Jak powinna przebiegać rekonwalescencja, tzn. czy mogę chodzić a jak tak to jak długo maksymalnie? - można bez problemu chodzić i nie ma co do tego przeciwwskazań ani ograniczeń Jaki jest minimalny okres wstrzemięźliwości seksualnej od dnia zabiegu? Czy np. tydzień wystarczy? - radzę ograniczyć się przez około 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert J. Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A czy zanikanie owych żyłek będzie jakoś odczuwalne? W sensie bólu w tym miejscu np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert J. Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 I jeszcze jedno pytanie ile dni zwolnienia z pracy powinienem mieć w przypadku pracy fizycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi