Gość J. Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzień dobry. W grudniu miałam wykonany zabieg usunięcia gruczolakowłókniaka z piersi. Chciałam zapytać jak długo po takim zabiegu należy odczekać, aby móc zajść w ciążę? Jak wiadomo ciąża powoduje duże zmiany w piersiach i obawiam się, czy zbyt wczesne zajście w ciążę po takim zabiegu nie będzie szkodliwe dla operowanej piersi. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 napewno nie ma przeciwskazan do zajscia w ciaze, piers w mlodym wieku jest zbudowana z gruczolow, ze wystarczy aby wykarmic dziecko.i napewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam! Chciałam zapytać jak długo należy odczekać po chirurgicznym usunięciu gruczolakowłóknaka z piersi z ciążą, aby było to całkowicie bezpieczne dla operowanej piersi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Najlepiej zajść w ciążę nie wcześniej niż po około miesiącu od zabiegu, żeby było bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi