Gość Potfor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, mój problem jest nastepujący jakiś czas temu *ok. miesiąca* na żołędziu po obu stronach pojawiły się sine plamy, a sam szczyt wygląda jakby był w stanie zapalnym Nie towarzyszy temu ani swędzenie, ani ból. Nie jest to choroba weneryczna gdyż jestem prawiczkiem i własciwie jestem w kropce...gdyż nie mam chwilowo opcji udania się do lekarza. Czy jest to coś groźnego? jak moge pozbyć sie tych plam? z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Bez badania trudno mi określić czym mogą być te plamy. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowanie. Raczej takie zmiany nie świadczą o niczym groźnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Potfor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 dziękuje bardzo za odpowiedz... ale problem jest taki że jestem za granicą i niemam sposobności udania się do lekarza póki nie wyrobie pewnych rzeczy a to połykacz czasu...a problem się rozwija... ostatnio cały żołądz poza linią biegnącą od wierzkołka w dół zrobił się jakby bardziej blady*biały?* czy możliwe aby to była grzybica or sth? czy są dostępne na to jakieś leki bez recepty? pozdrawiam ponownie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Może i grzybica. Nie stwierdzę tego bez badania. W Polsce bez recepty na zmiany grzybicze dostępny jest krem na bazie klotrimazolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 od pewnego czasu na żołędziu proncia pojawiły mi sie sine plamy na bokach jak oddaje mocz to piecze mnie cewka moczowa i boli mnie ta kość gdzie znajduja sie włosy łonowe prosze o pomoc bo niewiem co to jest a do lekarza nie mam jak pujść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stansulik@gmail.com Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 U mnie pojawiły się rozległe plamy sinawe na penisie dziś to zauważyłem.Nie wiem od czego to powstało.Bo żadnych stosunków nie uprawiam już dawno,a masturbacji już sporo czasu nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi