Gość Tereh001 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Otóż, mój problem zaczął się jakieś 2 miesiące temu kiedy po powrocie z siłowni (lekki trening bez mocnego wysiłku) lewe jadro bardzo mi się powiększyło lecz nie bolało a bardziej swędziało. Powiększeniu uległ również rejon w którym znajduje się prostata i również mnie bardzo swędziało. Na drugi dzień poszedłem do lekarza i po przypatrzeniu się, stwierdził ze to może być zapalenie podwózka nasiennego. Przepisał mi Ciprofloxacin ale po zakończeniu kuracji ból nawrócił lecz bez żadnego powiększenia. Ból zaczął przenikać przez pachwinę i podbrzusze aż przez całą lewą nogę. Ból nie jest ostry ale czuć duży dyskomfort. Ból nie jest też ciągły. Boli najczęściej pod wieczór. Udałem się kolejny raz do lekarza i przepisał mi z kolei Doxycicline ale to nie pomogło. Wrociłęm ostatnio na siłownie i nie odczuwam zadnego bólu przy ćwiczeniach, wręcz przeciwnie, jest nawet wygodniej. Co to moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To być może był stan zapalny spowodowany zakażeniem, ale słabo reagujący na ciproflaksacynę, a dobrze na doksycyklinę tylko w późniejszym okresie. Jeśli obecnie nie ma Pan dolegliwości to zapewne stan zapalny się wycofał. W razie wątpliwości radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi