Gość Iga Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dwa dni temu miałam silny ból w prawej dolnej części brzucha, który nasilał się przy ucisku. Wzięłam no spę i przeszło. Następnego dnia bolalo, ale nie tak mocno. Lekarz rodzinny nie był w stanie okreslić przyczyny bólu. Dostalam skierowanie do szpitala *na wszelki wypadek*. Ale nie poszłam, bo w sumie az tak bardzo nie boli. Zrobiłam sobie badanie krwi... wszystkie wyniki w normie oprócz limfocytów - 1,20, i neutrofili - 2,1. Nadal odczuwam ból brzucha - lekko kłujący, czy to może być wyrostek?? Przeczytałam, że ból przy zapaleniu wyrostka jest silny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To raczej nie jest zapalenie wyrostka robaczkowego. To prawdopodobnie kolka jelitowa spowodowana nadmiernym kurczem jelit lub też zapalenie przydatków. Dlatego zalecałbym także z tym problemem udać się na konsultację do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi