Gość natalia Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Od jakiś 3 dni trochę boli mnie środkowy palec u prawej dłoni, z boku palca widoczne jest lekkie uwypuklenie, wcześniej nie pamiętam żebym robiła coś przez co mogłabym sobie go uszkodzić, poza tym mam wrażenie jakby ta kość była lekko przesunięta, czy to może być jakieś zwichnięcie palca czy coś? proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić. Może to jakiś stan zapalny ścięgna lub stawu. Trzeba w tej sprawie udać się do lekarza bezpośrednio. Może konieczne okaże się wykonanie RTG tego palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi