Gość RAfał :))) Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 2 tygodnie temu skrecilem sobie kostke na treningu pilki recznej ... Udalem sie do chirurga w szpitalu ten zrobil zdjecia, spojrzal i mowil ze mam lerzec i czekac po 2 tygodniach czyli dzis udalem sie znow do niego a ten dalej to samo znow zdjecia i ze wszystko w porzadku. Postanowilem wiec udac sie do ortopedy ten spojrzal na zdjecia i odrazu postanowil wziac noge na 4 tygodnie w gips...(I tu jest problem nie wiem czy na dzisiejsze czy te z przed 2 tygodni) Czy to nie jest przypadkiem kpina ?? :/ Przypisal mi tez zastrzyki Fragmin 5tys. Mama byla pielegniarka wiec robi mi zastrzyki 2cm od pepka w powloke brzuszna... jednak ten zastrzyk bardzo mnie piecze przez 1min jest prawie nie do wytrzymania dopiero potem w przeciagu 10 min juz nie odczuwam bolu czy to normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 I tu jest problem nie wiem czy na dzisiejsze czy te z przed 2 tygodni) - myślę, że na 4 tygodnie, ale od założenia szyny gipsowej jednak ten zastrzyk bardzo mnie piecze przez 1min jest prawie nie do wytrzymania dopiero potem w przeciagu 10 min juz nie odczuwam bolu czy to normalne? - tak to normalny stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 to tylko zastrzyki przeciw zakrzepowe wiec nie pekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi