Gość carli Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam! Mam prośbę o pomoc ponieważ podczas tegorocznego sylwestra miałam mały wypadek zwiazany z upadkiem ze dwóch schodków podczas wychodzenia z domu. Było to ześlizgniecie nogi z jednego ze schodka i upadek a raczej otarcie lewego boku i wyladowanie na pupie. Od tamtego czasu dokucza mi ból miesni kregosłupa po lewej stronie oraz dziwny ból miednicy a raczej ten ból znajduje sie gdzieś w srodku pośladka. Objawy nasilaja sie podczas próby wstania z krzesełka, badz próby położenia sie do łózka. Ból jest dokuczliwy i nie pozwala na schylanie, pruby podnoszenia jakiegos ciężaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Bóle zapewne są związane z silnym potłuczeniem tych okolic ciała jakie Pani opisuje. Ból w górnej części szpary międzypośladkowej może wskazywać np. na złamanie kości ogonowej. Proszę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza, gdyż może okazać się konieczne wykonanie RTG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi