Gość piotr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam od dłuższego czasu odczuwam lekki ból w w lewym dolnym boku, nie jest ciągły, najczęściej przytrafia mi się po jedzeniu jest to takie odczucie jakby siedział kamień, domyślałam że to może być z jelitem ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gastro__ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czy ból ustępuje po wypróżnieniu?W jakim jest Pan wieku?Czy wyproznia się Pan częsciej lub rzadziej niż do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 całkowicie nie ustępuje, wypróżniam się dość regularnie mam 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Najlepiej w tej sprawie najpierw trzeba bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Takie bóle mogą mieć bardzo różne podłoże związane np. z układem moczowym (może kamica dróg moczowych), a być może z problemami z jelitem grubym lub nawet kręgosłupem. Po bezpośrednim badaniu lekarz zaleci odpowiednie postępowanie (odpowiednie badania np. USG jamy brzusznej, RTG kręgosłupa lub nawet być może kolonoskopię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi