Gość Patryk Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Od jakiś 2 tygodni mam kaszel. Tydzień temu byłem u lekarza, który stwierdził *wirusowe zapalenie górnych dróg oddechowych*. Jednak nie wiem dlaczego podczas kasłania odczuwam ból w dolnej części pleców (w okolicach pośladka). Nie wiem czy to samo przejdzie czy muszę iść do lekarza jeszcze raz. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Takie dolegliwości mogą być związane właśnie ze stanem zapalnym dróg oddechowych oraz przewlekłym kaszlem. Jeśli stan ten ustąpi dzięki odpowiedniemu leczeniu dolegliwości bólowe powinny się wycofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi