Gość Sarkastyczny Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam! Mam 16 lat,od pewnego czasu(jakies 2 tygodnie) czulem bol prawego jadra,udalem sie z tym problemem do urologa,jak sie okazalo mam zapalenie gruczolu krokowego.i moje pytanie jest nastepujace,poniewaz rozniez od ok.tygodnia mam problemy z koncentracja,sennoscia,ciagle oddaje mocz(po wypiciu nawet niewielkiej ilosci wody),czasami pobolewaja mnie oczy i glowa,czy to moze byc oznaka odwodnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wiem , miałem dokładnie takie same objawy , na dodatek strasznie mi się wzrok popsuł , nie poddawaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkastyczny Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 dzięki wielkie! przynajmniej teraz bede spokojny psychicznie:) a Jeszcze jedno Pytanie do Adama,czy to przejdzie gdy wylecze to zapalenia,czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to zapalenie ciężko wyleczyć sam jestem młody i nie potrafie sobie z tym poradzić , wraca czały czas , staram sie nato nie zwracać uwagi z wiekiem ból staje sie lżejszy , jednak powinieneś zadbać o odpowiednie nawadnianie mimo iż piecze cie przy oddawaniu moczu musisz dużo pić . zacznij uprawiac jakiś sport ZGK pomaga ruch jednak nie siłownia / rower - tylko bieganie może zapisz sie na sztuki walki? tyle co sam wiem , sam sie ucze tej choroby zaskakuje mnie ona z każdym nawrotem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sarkastyczny Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 jeszcze raz dzieki,mysle ze te sporty walki to faktycznie nie jest zly pomysl:) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi