Gość Marta Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Minęły 3 tygodnie odkad byłam operowana (tarczyca). Ogólnie czuję się dobrze poza tym, że zauważyłam że jestem otępiała, mam problemy z koncentracją i pamięcią. Czy to moze być skutek uboczny narkozy i czy stan ten jest odwracalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 To na pewno nie jest wynikiem przebytego znieczulenia. To raczej sprawa całkiem niezależna. Może jest ona związana ze spadkiem poziomu hormonów tarczycy we krwi. Trzeba w tej sprawie udać się na kontrolę do endokrynologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 a ja miałam tak po operacji tarczycy tzn zaniki pamięci, otępienie, problemy z koncentracja, wszystko wróciło do normy a jestem już 6 tyg. po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi