Gość Wojciech Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mam 39 lat i od paru miesięcy zauważyłem bardzo słaby wytrysk nasienia badz jego niewielkie sączenie które występuje dopiero po orgazmie,po czym towarzyszy pieczenie i szczypanie na długości penisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Być może związane jest to zakażeniem np. dróg wyprowadzających spermę, może gruczołu krokowego. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryszard Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mam 61 lat.Od pół roku chodzę do urologa, który niestety nie potrafi mi pomóc.Objawy:lekkie pieczenia w okolicy ujścia cewki moczowej i nasieniowodu oraz krew w spermie i po oddaniu moczu przy ujściu cewki moczowej/lekkie plamienie/.Wyniki badań: PSA - 0,51 ng/ml,badanie moczu/dwukrotnie/ - wyniki w normie,posiew spermy/dwukrotnie w odstępie m-ca/ staphylocuccus koag - pojedyncze , paciorkowce zieleniące - pojedyncze.Przez dwa m-ce łykałem prostamol uno oraz smarowałem profilaktycznie Travokortem. Brak efektów - objawy nie ustępują. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Może trzeba by ten stan przeleczyć przez dłuższy okres stosowanym antybiotykiem (działającym bezpośrednio na układ moczowo-płciowy) oraz lekami przeciwzapalnymi, bo taki stan jak Pan opisuje wskazuje na przewlekły stan zapalny być może całego układu moczowo-płciowego, głównie cewki moczowej i zapewne gruczołu krokowego. Jednak o tym wszystkim musi zadecydować prowadzący urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi