Gość Marcin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W kwietniu 2010 r. miałem przeprowadzoną operację przepukliny pachwinowej prawostronnej sposobem Shouldice*a 53.01.Mam 23 lata.Od operacji minęło już ok 8 miesięcy a dalej odczuwam ból górnej części jądra po prawej stronie. Nasila się on wraz z zapotrzebowaniem moczu i jest długo trwały. Moje pytanie to czy jest to normalne odczucie po takiej operacji, czy są jakieś leki na tą dolegliwość,i czy jest konieczność wizyty u lekarza. z góry dziękuję za fachową odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 W tej sprawie raczej radziłbym udać się na konsultację do urologa, bo ból może nie mieć nic wspólnego z przebytym zabiegiem plastyki przepukliny tylko być może schorzeniem narządu płciowego np. żylakami powrózka nasiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi