Gość Tomek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Od jakiegoś czasu po masturbacji boli mnie penis, a w szczególności napletek. Masturbuję się ok. 2 razy dziennie od 4-5 lat. Mam 19 lat i pomyślałem że napletek nie jest mi zbyt potrzebny i mogę się poddać zabiegowi obrzezania. Czy to zlikwiduje mój problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Raczej tak, ale nie jestem pewien. Sam jestem obrzezany ze względu na przebytą stulejkę. mam 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi