Gość Kasia Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam od dwoch dni mam bole w podbrzuszu, jest to dziwny bol troche tak jakby kuło, jak nacisne na brzuch (na dole) to boli, jka chodze rowniez mnie boli. mam problem z oddawaniem kału, strasznie mnie wtedy boli podbrzusze. czy to mogą byc kamienie badz wyrostek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Bez bezpośredniego badania trudno ocenić co powoduje takie dolegliwości. Musi Panią bezpośrednio zbadać lekarz. Bóle mogą być związane raczej z patologią w zakresie jelita grubego. Po bezpośrednim badaniu lekarz zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi