Gość Beata Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam, miałam robiony niedawno rezonans magnetyczny z powodu bolącego kolana. Ta kontuzja trwa już dwa lata, jednak nie jest widocznie aż tak poważna sporo jeszcze normalnie chodzę. Kolano pobolewa mnie w momencie, gdy zbyt dużo chodzę lub ubiore buty na obcasie. Wchodząc po schodach słyszę jak w moim kolanie coś chrzęszczy, chrupie, nie wiem jak to nazwać. Rezonans wykazał *lekkie podwichnięcie łękotki*, lekarz skierował mnie po tym na rehabilitacje (krioterapia i inne zabiegi), jednak i one nie pomogły, stan kolana ani się nie polepszył, ani nie pogorszył. Dostałam skierowanie na artroskopie, którą będe mogła zrobić dopiero w czerwcu, ponieważ jestem w klasie maturalnej. Moje pytanie : ile może trwać proces powrotu do *normalności* o takim zabiegu jeśli (zakładamy oczywiście) lekarze nie znajdą nic szczególnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Po takim zabiegu diagnostycznym, jeśli nie będą wykonywane żadne bardziej skomplikowane procedury chirurgiczne z reguły powraca się do zdrowia po 1-2 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi