Gość Iwona Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam mam problem jakies pol roku temu mialam wypadek i (jak mi powiedziano w szpitalu ) przesunela mi sie szyjka kosci skokowej. zostal nalozony mi gips na 5 tyg. od czasu sciagniecia gipsu (2 miesiace ) nadal mam problemy z chodzeniem,odczowam bol i mam stope caly czas opuchnieta co mam teraz zrobic ???? dziekuje za odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Trzeba na pewno w tej sprawie udać się ponownie na konsultację do ortopedy. Być może nie doszło do całkowitego wygojenia się skręcenia stawu skokowego. Może być konieczne leczenie rehabilitacyjne. O wszystkim zadecyduje ortopeda po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dziekuje bardzo za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi