Gość Paweł Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mój problem polega na tym że czuję 8cm po niżej pępka po lewej stronie tak jakby wzdęcie( uwypuklenie jest mało zauważalne gołym okiem), -nie boli mnie w tym miejscu, -przy wydechu powietrza wędruje to w lewą stronę -nie ma żadnego guzka -w pierwszym dniu czułem leciutki ból w jądrze(teraz go nie ma) -przy wysiłku czuję tak jakby piłeczkę pingpongową pod skórą proszę o pomoc Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Jeśli zmiana jest w pachwinie sugeruje ona występowanie przepukliny pachwinowej, jeśli poza pachwiną może to tłuszczak, włókniak, kaszak. Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 A czy może być to spowodowane przetrenowaniem dolnych partii mięśni brzucha-bo ból i uczucie wzdęcia ustają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Tak, może tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi