Gość Grzegorz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzisiaj rano wstałem i pod lewym uchem - dokładnie pod w dołku mnie boli i mam powiększone, jakby spuchnięte. Jak jem coś o intensywnym smaku lub gazowane to boli mnie bardziej przez chwile - dosyć mocno i przestaje. Jak nic nie robie i nie jejm nie pije to jest powiększone jak dotykam to boli. Po za tym żadnych objawów typu ból gardła , kaszlu czy innych. Proszę o pomoc co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Takie objawy mogą wskazywać na zapalenie ślinianki przyusznej. Może doszło do zaczopowania przewodu wyprowadzającego ślinę ze ślinianki. Radziłbym w tej sprawie udać się na konsultację do laryngologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 mam dokladnie to samo ale od kilku dni tylko z bolu przy uchu i pod uchem mam uczucie ciagniecie, boje sie jest bo bol straszny, czy mozna cos na to poradzic domowym sposobem??wolalabym nie isc do lekarza:/ chcialam jeszcze dodac, ze chorowalam w dziecinstwie na swinke wiec chyba to nie to :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi