Gość Łukasz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam. Mam 28 lat. W 11.12.2008 od godz 7.30 do 8.20 rano miałem przeprowadzony zabieg przepukliny pachwinowej z użyciem siatki. Wszystko przebiegło prawidłowo. Na drugi dzien lekarz powiedzial ze moge juz dzisiaj wyjsc do domu co mnie zaskoczyło! W dzien wyjscia lekarz powiedzial ze juz powoli moge zacząć chodzic. Czy to troche nie zaszybko ze juz na drugi dzien po południu zaczolem juz chodzic? I ze tak szybko zostałem wypuszczony do domu? Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jeśli przepuklina nie była duża, to zwykle tak się postępuje. Jeśli pojawią się wątpliwe dolegliwości to należy udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi