Gość piotrek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam domyslam się, że dostaje Pan co dzien gro takich wiadomosci ale zalezy mi na mądrej i uzasadnioenj odpowiedzi a mianowicie mam 20 lata od niedawna poznałem dziewczyne z która chciałem współzyc seksualnie lecz sie chyba przestraszyłem (ten pierwszy raz) i poprostu nie doszedlem do zwodu!! Naczytałem sie różnych informacji na internecie o jakiejs stulejce itp! Problem moj polega na tym ze gdy czlonek jest w zwisie bez problemu moge sciągnąc z niego napletek i gdy juz jest *na bacznosc* napletek jest zdjęty i czuje tylko delikatny szczypanie od wędzidełka czy to normalne ?? Dodam tylko ze gdy czlonek jest w zwodzie trodno mi sciągnać napletek ale to chyba nie oznacza ze mam stulejke ??? Jestem przekonany, że zyje w ciągłym stresie i moze wlasnie to wywiera na mnie taka niemoc i niechęc! Aczkolwiek chcial bym sie upewnic czy na podstawie tego co napisalem jest pan w stanie stwierdzic czy musze isc z tą sprawą do urologa? Czy mam sprobowac jeszcze raz z dziewczyną ?? Prosil bym o szybką odpowiedz! Licze ze odpisze mi Pan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 czuje tylko delikatny szczypanie od wędzidełka czy to normalne ? - tak, taki stan jest normalny Dodam tylko ze gdy czlonek jest w zwodzie trodno mi sciągnać napletek ale to chyba nie oznacza ze mam stulejke ? - nie, to nie oznacza stulejki czy na podstawie tego co napisalem jest pan w stanie stwierdzic czy musze isc z tą sprawą do urologa? - oczywiście bez bezpośredniego badania nie powiem Panu na 100% czy jest z Pana penisem wszystko w porządku, jeśli ma Pan wątpliwości to jednak trzeba w tej sprawie udać się do urologa Czy mam sprobowac jeszcze raz z dziewczyną ? - oczywiście, myślę, że problemy związane są z podłożem psychicznym (stres, zdenerwowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi