Gość Mirek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam chciałem zapytać czy ta najgrubsza żyła na penisie, która idzie z jego górnej prawej strony to żyła czy tętnica? Czy gdybym ją jakoś uszkodził np zmiażdżył palcami albo spowodował jej uraz to byłoby widać, byłyby jakieś objawy uszkodzenia np. stwardnienie, zaczerwienienie lub bolesność itp? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam chciałem zapytać czy ta najgrubsza żyła na penisie, która idzie z jego górnej prawej strony to żyła czy tętnica? - to jest żyła powierzchowne, podskórna Czy gdybym ją jakoś uszkodził np zmiażdżył palcami albo spowodował jej uraz to byłoby widać, byłyby jakieś objawy uszkodzenia np. stwardnienie, zaczerwienienie lub bolesność itp? - tak, np.: bolesność, krwiak, stwardnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dziękuje stapler, a mógłbyś zdradzić skąd masz taką obszerną wiedzę medyczną czy jesteś studentem lekarzem czy po prostu się tym interesujesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jestem bardzo blisko związany z medycyną pod względem wykształcenia jak i praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi