Gość Michal Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mialem operacje na schorzenie podane w tytule i niecale 2 tyg. po operacji lewe jadro spuchlo mi i to bardzo widocznie. Jezeli sie nie poruszam wszystko ok ale jesli nawet lekko dotkne jadra to pojawia sie bol coraz mocniejszy jak mocniej naciskam. Martwie sie bo nie wiem co to oznacza, Nie wiem czy to tylko niegrozny objaw ktory przejdzie samoistnie czy cos wymagajacego leczenia. Kto wie cos na ten temat prosze o pomoc. Z gory dziekuje. Jezeli przyda sie ta informacja to mam 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Należy udać sie do lekarza, który wykonywał zabieg aby przyjrzał się zmianie. Może to być powikłanie po zabiegu np. wodniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilqu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mozesz napisac jaka metoda (tradycyjna czy laproskopowa) miales robiony zabieg i gdzie miales robiony zabieg? Duze miales te zylaki? dzieki i duzo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zabieg mialem robiony tradycyjnie a cięcie mialem robione dosyc wysoko. jakies 3 cm w gore od miejsca gdzie zaczyna sie zarost lonowy. Zylaki mialem przecietne nie wydaje mi sie zeby byly jakis bardzo duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witaj mam ten sam problem jak go rozwiązałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stefan Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Majlepiej obciac kutass z jajlami I po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stefan Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dodam jeszcze ze warto sie znieczulic 0,5 wudevzki I 4-Pak piwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi