Gość ADAM Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Po zabiegach usuniecia kłębczaka ma niedowład lewego fałdu głosowego ciezko mi mówic ,prosze o odp czy jest szanasa na to ze to minie jak długo ta dolegliwosc moze wystepowac.Jak to wygladało u osób majacych tą dolegliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ja również miałam dwukrotnie porażenie lewego faudu. Przeszłam już tyle... że czasem nie mam siły nawet o tym myśleć. Wszystko da się zrobić dzięki rehabilitacji.... wytrwałości i silnej woli. Mi usunięto już trzy klebczaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość betty Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ewa gdzie miałaś operacje i gdzie były te klębczaki co mam obserwować jestem 2 miesiące po operacji wciąż dochodzę do zdrowia nadal slabo mówie,a Tobie życzę aby Twój koszmar się skończył i zebys wyzdrowiała i u jakich specjalistów się rehabilitowałaś ja chodzę do foniatry logopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Betty ja tez jestem po 2operacjach usuniecia kłebczaka i niestety nieudanych a do tego miesiac ponad po ost operacji tez mam problem z mowa mimo ze mi nie usuneli na foniatre trafilem takiego ze kazal mi tylko czasami odchrząknąc to sa lekarze i rehabilitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Betty jestem po operacji czwartego klebczaka. Bardzo powoli dochodzę do siebie. Nie wycięto go.. tylko jakaś nową metodą ostrzyknieto i uśpiono. Jestem 3 tydzień po operacji.. boli mnie głowa i jest opuchlizna.. ale lekarze twierdzą.. że wszytko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość betty Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Pani Ewo życzę zdrówka i wierzę że pani koszmar się skończył proszę sie odzywać bo pani trudne doświadczenia moga innym pomoc w Warszawie jest klinika gdzie jest prowadzony rejestr guzów tego rodzaju ale sie jeszcze nie kontaktowałam z ta kliniką tam też chyba robią badania genetyczne moja lekarka dała mi namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Czy p.Anita ktora miala operacje w Katowicach zaglada tu jeszcze? Chcialabym sie skontaktowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 BETTY O CO CHODZI Z TYMI BADANIAMI GENETYCZNYMI MOZESZ COS WIECEJ NAPISAC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość betty Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 W klinice kardiologi jest krajowy rejestr tego rodzaju guzów jest pani profesor ktora sie zajmuje przyzwojakami dzwoniłam do sekretariatu kazali wyslać skierowanie już jestem po pierwszej wizycie to jest klinika im.Stefana Wyszynskiego ul Alpejska 42 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam czy ktos moze mi pomóc,jestem podwóch nieudanych operacjach kłębczaka plus embolizacja ,wszystko było dobrze ale od pewnego czasu guz zaczął rosnąc od nowa ,grozi mi trzecia operacja ktora jest bardzo ryzykowna i nie chce sie jej poddac.Słyszałem o radioterapi w Poznaniu na Garbarach,Prosze o info w jaki sposób mozna szybko sie tam skonsultowac i czy radioterapia odnosi skutek.Guz jest dosc duzy.juz przy drugiej operacji były komplikacje mimo ze guz był nie usuniety.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GOSC ADAM Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam czy ktos moze mi pomóc,jestem podwóch nieudanych operacjach kłębczaka plus embolizacja ,wszystko było dobrze ale od pewnego czasu guz zaczął rosnąc od nowa ,grozi mi trzecia operacja ktora jest bardzo ryzykowna i nie chce sie jej poddac.Słyszałem o radioterapi w Poznaniu na Garbarach,Prosze o info w jaki sposób mozna szybko sie tam skonsultowac i czy radioterapia odnosi skutek.Guz jest dosc duzy.juz przy drugiej operacji były komplikacje mimo ze guz był nie usuniety.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baśka Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Adam, na Garbary trzeba mieć skierowanie z innej kliniki. Ja dostałam skierowanie z kliniki na Przybyszewskiego w Poznaniu, gdzie byłam operowana. Rejestrujesz się i idzie szybko, bo klinika ma szybką ścieżkę onkologiczną. Ja miałam Cyberknife, 3 naświetlania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość betty Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 W klinice kardiologi jest krajowy rejestr tego rodzaju guzów jest pani profesor która sie zajmuje przyzwojakami dzwoniłam do sekretariatu kazali wysłać skierowanie już jestem po pierwszej wizycie to jest klinika im.Stefana Wyszynskiego ul Alpejska 42 Warszawa skierowanie wystawił mi lekarz rodzinny tak samo na Garbary miałam skierowanie od rodzinnego bardo trudno sie tam dodzwonic na Garbary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Do Barbary,Z tego co wiem to cyber knife nie wchodzi w gre przy kłębczakach dostałem odp z Pragi ale jezeli sprawdziło sie to u ciebie to fajnie .Nie chce sie poddawac 3 ryzykownej operacji a zabiegi miałem w Warszwie i niewiem czy beda skłonni wypisac skierowanie na Garbary czy na siłe operowac u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 A napisz mi kiedy miałas te naswietlenia i czy juz cos wiadomo czy pomogło \w sensie czy sie zmniejsza\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Betty a ty jestes po naswietlaniu juz na Garbarach i jak sprawa wygląda u ciebie czy ta metoda jest skuteczna .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość betty Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ja mialam operację na Garbary prawie rok temu nadal ćwiczę mowę i głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość betty Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Adam możesz pojechać na prywatną wizytę do prof.Golusińskiego i wszystkiego się dowiesz przyjmuje w szpitalu św. Wojciecha w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dziekujevbetty za ifno ja mialem 2 operacje niestety guz nie usuniety a nie chce sie poddac operacji szukam innych sposobow dobrze ze chociaz głos mi wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 WitamP.Barbaro(miala pani naswietlenia na Garbarach) jezeli to mozliwe czy bylby mozliwy jakis kontakt celem rozmowy na temat Garbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Chodzi mi o osobe piszaca pod imieniem Basla co miala cyberknife poprostu poszukuje wiecej informacji dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam ponawiam moja prosbe,Jestem po dwóch nieudanych operacjach usuniecia duzego kłebczaka [zbyt duze ryzyko i złe połozenie guz ok 38mmx40mm] plus embolizacja.Po operacji lekarze stwierdzili ze operacja absolutnie nie wchodzi w gre .Teraz po zrobieniu tomografi chca poraz trzeci operowac,ja nie chce sie poddac tej operacji ze wzgledu na duze ryzyko .Słyszałem ze istnieje mozliwosc naswietlenia w Poznaniu Garbary.Czy ma ktos informacje w jaki sposob i ewentualnie z kim skonsultowac ta sytuacje w Poznaniu aby jak najszybciej trafic na naswietlenia,moze ktos mial taki przypadek prosze o odpowiedz czy ta metoda jest skuteczna.Po drugiej operacji mam nieruchomy fałd głosowy mimo nie usuniecia guza.Prosze o jakiekolwiek informacje.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Ania Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 😊 Aniu jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana czekam na twój wpis Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 prosze o kontakt goscia o imieniu ADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi