Gość Julia Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Mam 14 lat. Ostatnio robiąc badanie piersi i uciskając sutek, zauważyłam bezbarwną wydzielinę. Pojawia się ona tylko przy uciskaniu. Nigdy wcześniej nie przydażyło się coś podobnego. Czytałam wypowiedzi o podobnym charakterze, ale żadne się nie zgadza z moim przypadkiem. Nie jestem w ciąży, nie biorę żadnych leków, ani tabletek antykoncepcyjnych, czytałam coś o prolaktynie i hormonach tarczycy, ale nic z tego nie rozumiem. Wszystko to się nie zgadza. W najbliższym czasie mam zamiar wybrać się do ginekologa. Bardzo się stresuje, czy to może być rak? Porsze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Rak to raczej nie jest skoro nie wyczuwasz u siebie żadnych zmian guzowatych. Radzę poinformować o tym problemie rodziców i udać się na konsultację do ginekologa. Takie objawy jak przedstawiłaś mogą świadczyć o zaburzeniach hormonalnych w Twoim organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaMiaa Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, mam 21 lat i od tygodnia zauważyłam przezroczystą wydzielinę wydobywającą się z sutka po ściśnięciu,ale tylko z jednej piersi oraz kłucie. Nie przyjmuje żadnch leków antykoncepcyjnych,nie jestem w ciąży,usg piersi oraz badania hormonalne również są w normie(testosteron i prolaktyna). Podczas usg lekarz zasugerwał mi skorzystanie z porady onkologa,lecz na skierowaie muszę poczekać aż do wizyty u ginekologa,który- jak mam nadzieję-stwierdzi iż nie będzie to konieczne. w międzyczasie chciałabym zasięgnąć również tutaj opinii. Z góry dziękuję za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi