Gość Weronika Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam! Postanowiłam zadać pytanie przez internet bo nie wiem czy jest sens panikować. Otóż jako osoba obdarzona niezwykłym pechem kilka dni temu upadłam na schody i jakoś tak się zdarzyło, że nogi poleciały mi do góry więc pierwszą częścią którą walnęłam w schody była moja głowa...w sumie później nic się nie działo przez kilka dni oprócz lekkiego bólu w miejscu uderzenia i niewielkiego guza. Lecz minęło kilka dni i poszłam do klubu czułam się dobrze do pewnego momentu... zaczęła boleć mnie szyja i głowa a kiedy dotarłam do domu zobaczyłam, że mam przeszkolone oczy i powiększone źrenice (nie wykluczam, że w tym feralnym klubie dostałam coś więcej niż tylko słomkę do koli)ból nie był straszny więc poszłam na spacer, ale kiedy z niego wróciłam nie mogłam ruszać szyją, bolała mnie głowa i trochę źle widziałam. Dziś jest już lepiej bo tylko boli mnie szyja i nie za bardzo mogę nią ruszać i od tego boli mnie głowa. Sama nie wiem co mam robić bo mogło mnie tez przewiać gdyż klika razy zdarzyło mi się wyjść na papierosa bez kurtki:/ Odwlekam wizytę u lekarza z jeszcze jednego powodu - nie mam ubezpieczania, uczę się i miałabym je od mamy z pracy ale jej się nie śpieszy żeby to załatwić:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jeśli masz tylko bóle karku, a inne objawy ustąpiły to raczej nie wskazuje ten uraz na coś niebezpiecznego. Jeśli dolegliwości w przeciągu 2-3 dni całkiem ustąpią to nie ma potrzeby udawać się do lekarza. W razie wątpliwości trzeba skontaktować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi