Gość Adam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam. Nie dawno doszło u mnie do kontuzji kostki. Mianowicie gdy wyskoczyłem źle stanąłem na kostkę. Jest ona opuchnięta a minęły dwa dni od upadku. Jak dla mnie to opuchlizna powinno niedługo przejść, ale chciałbym polecić się czyjejś opinii i dowiedzieć się czy to może być coś groźniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Mogło dojść do skręcenia stawu skokowego. Radziłbym w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Być może okaże się konieczne usztywnienie stawu skokowego np. na 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi