Gość Bartek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam. Otóż mam taki problem. Około dwa tygodnie temu zacząłem podejrzewać że mam stulejkę. Udałem się wczoraj do urologa jednak okazało się że to za krótkie wędzidełko. Mam 17 lat i urolog powiedział że w tym wieku szkoda iść na zabieg tylko lepiej rozciagać tą skóre i ono kiedyś pęknie.Przepisał mi jakieś specjalistyczne maści. Jednak czytajac na forach różne wypowiedzi wnioskuje że powinien być zabieg. Problem wygląda tak ze normalnie mogę napletek ściagnąć, tylko jak penis jest w zwodzie jest to prawie niemożliwe, znaczy bardzo boli,i jakos nie jestem przekonany do tego sposobu i chciałbym się upewnić, co tak naprawdę z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Trzeba oczywiście zastosować się do zaleceń urologa. Raczej takie zachowawcze leczenie jest mało skuteczne. Niestety może okazać się konieczne w końcu leczenie operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi