Gość Tomasz Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam.Wydaj mie sie,ze mam problem z hemoroidami wewnetzrnymi od 3 lat.Przy wyproznianiu pojawia sie krew.Nie czuje zadnego bolu .Dolega swiad w okolicach odbyty,wilgoc w okolicach odbyty.Krew pojawia sie przy koncu wyproznania.Probowalem roznych srodkow i pomagalo zazwyczaj tylko na misiac lub dwa i wraca ponownie.Mialem probem z hemoroidami zewnetrznymi w wieku 21 lat,mozliwe ze przez moja prace jaka mialem przez 4lata(kierowca)od ostatniego roku pojawia sie krew czesciej niz przez pierwsze dwa lata.Prawie codziennie po oproznieniu wystepuje krwawienie.Jestem w szwecji i slyszalem ze lekarze tutaj nie sa dobrzy.Obawiam sie isc do lekarza,bo boje sie ze to moze byc nowotwor :( Mam nadzieje ze to sa jednak hemoroidy wewnetrzne. Tomasz lat 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Z opisu Pana dolegliwości wynika rzeczywiście, że są to hemoroidy. Jeśli okresowo podkrwawiają to takie żylaki wewnętrzne muszą być leczone operacyjne. Środki farmakologiczne dadzą tylko okresową poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowy Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 chyba mam taka sama dolegliwosc co kolega wiec chce zapytac jakie leki sa na to najlepsze i czy mozna je dostac bez recepty w aptece??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Najskuteczniejsze są leki dostępne na receptę. Jednak, aby je zastosować musi diagnozę wcześniej postawić lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ksks Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 A jakie leki bez recepty są najskuteczniejsze na hemoroidy ? Proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wlasnie jakie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr-paweł Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Podobną sytuację mam przez 35 lat, zróżnym nasileniem. Korzystałem z pomocy lekarskiej ale z różnym skutkiem. Dla mnie najważniejszy jest lekkostrawne jedzenie, ruch, czopki lub podne środki w razie potrzeby i oczywiście zachowanie warunków higienicznych. Najpierw trzeba jednak wykluczyć inne przyczyny krwawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wernyhora Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 siadajcie na sedes opierając się jednym pośladkiem ew. wskakujcie nań podmywajcie się, najlepiej moczem skoro mocz jest z NAS, na pewno nie zaszkodzi! wyobrażacie sobie Arabkę na pustyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mała Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Bez recepty super są czopki Procto Emorect. Ja właśnie zakończyłam batalię z hemoroidami. Dwa tygodnie brania czopków i nagle ulga. Są one na naturalnych składnikach i zawierają kwas hialuronowy, więc są bezpieczne i każdy może je stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukrecja Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Procto emorect pomógł mi w pozbyciu się hemoroidów, których nabawiłam sie w ciąży i po porodzie. Dwa tygodnie systematycznego stosowania i upierdliwość nie powróciła do tej pory. Dawno o niej zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi