Gość Dejsi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mam troche pocharataną nogę,proszę spojrzeć na zdjęcia...coś w środku powoduje to że to miejsce sie wybrzusza.Powoduje to ból który promieniuje na całą noge.Prosze spojrzeć na zdjęcie. http://tranceaxis.w.interii.pl/PIC_0146.JPG Pozdrawiam Z góry dziękuje Dejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 ile masz lat? Odczuwasz ból tej kości? Nie chcę Cię martwić, ale córka mojego wujka po mocnym uderzeniu też miała cos takiego na nodze, bolącego. I okazało się, że to złośliwy rak. Idź lepiej z tym do lekarza i to jak najszybciej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dejsi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Kośc mnie nie boli.Po dużym wysiłku ból promieniuje od tego miejsca w góre.Mam 30 lat.W środku jest coś płynnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dejsi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Lekarz powiedział że to tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi