Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Guzek na początku ściany odbytu przy zakrzepicy odbytu

Gość Pawel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ma 30 lat i do pewnego czasu mam problem z zakrzepica odbytu.Objawia sie to u mnie tak iz mam niewielki guzek na poczatku sciany odbytu.Pracuje raczej w pozycji stojacej i w cigu dnia nie czuje zadnego bolu zmienia sie to gdy po pracy spedze dluzsza chwile w pozycji siedzacej. Mam prosbe o podanie masci i czopkow ktore moge otrzymac bez recepty i sa na tyle skuteczne by guzek znikl. Do tej pory stosowalem czopki i masc Hemorrhoidal i masc Procto-Glyvenol ale bez wiekszych efektow. Moj problem polega na tym iz znajduje sie obecnie poza granicami kraju i nie mam zbytnio zaufania do tutejszej opieki medycznej.Prosze o porade i z gory dziekuje!

chalo do tego co 30lat pan ma chmorojdy srawdź najpierw jakim pan mieszkaniu żyjesz cz jest żąb i wilgoć to pierwsze morze praca powoduje naraża pana na dolegliwość pij lniane siemie i poduszka elktryczna na noc i nie siadać na zimne to warzne i ciepło się ubierać kalesony i obserwować kau cz jest ślus krwio pochodne chemorojdy mogą się u aktywniać podobnie jak przy odmroźeniach z pirwszym przymroskiem , ( mnie przeszło ),,

chalo do tego co 30lat pan ma chmorojdy srawdź najpierw jakim pan mieszkaniu żyjesz cz jest żąb i wilgoć to pierwsze morze praca powoduje naraża pana na dolegliwość pij lniane siemie i poduszka elktryczna na noc i nie siadać na zimne to warzne i ciepło się ubierać kalesony i obserwować kau cz jest ślus krwio pochodne chemorojdy mogą się u aktywniać podobnie jak przy odmroźeniach z pierwszym przymroskiem , ( mnie przeszło ),,