Gość Dariusz Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam, 5 dni temu zlamalem prawa kosc promieniowa prawej reki. Bylem na pogotowiu i jak sie okazalo musialem miec przestawiana jeszcze. Potem zdjecia itp, zalozyli mi gips na 6 tygodni (po 4 tyg maja mi skrocic). Wczoraj bylem u chirurga kazal mi zrobic zdjecie jak to teraz wyglada, ok wszystko zrobione zanioslem mu a on powiedzial ze reka po przestawieniu wygladala lepiej niz teraz i dal mi skierowanie do ortopedy. Za 2 dni ide do niego i stad moje pytanie: Czego moge sie mniej wiecej spodziewac po tej wizycie? Znowu beda mi sciagac gips i nastawiac reke czy jak? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Czego moge sie mniej wiecej spodziewac po tej wizycie? - to raczej wizyta czysto formalna, zawsze leczenie takich złamań zajmuje się ortopeda, który musi poprowadzić w chwili obecnej Pana Znowu beda mi sciagac gips i nastawiac reke czy jak? - raczej ortopeda sprawdzi czy wszystko jest w porządku z kością pod względem leczniczym (skonsultuje zdjęcia i zaleci odpowiedni dalszy sposób postępowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość google*s Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi