Gość Patryk Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam !! Mam 14 lat i 3 miesiące temu wykryto u mnie chorobę Osgood schlattera. Początkowo ortopeda zlecił mi miesięczny odpoczynek od piłki i naświetlanie laserem. Po miesiącu okazało się, że leczenia nie daje żadnych efektów i kolana nie uległy żadnej poprawie. Uprawiam sport wyczynowo (2 treningi dziennie) i chciałbym się dowiedzieć co stałoby się gdybym wrócił do treningów ??. Dla mnie każdy dzień jest na wagę złota. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Niestety, ale do czasu wycofania się zmian z kości należy odłożyć treningi. Czasami trzeba na wyleczenie czekać nawet i pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi