Gość Hubi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mam ogromny dylemat gdyż jestem osobą wstydliwą i obawiam sie wizyty u urologa. Mianowicie jest to problem z lewym jądrem. Jakiś rok temu dostałęm centralnie w lewe jadrą piłką do tenisa (ból był niesamowity) ból przeszedł, ale pojawił się ucisk(tępy ból, uczucie ciężkośc)i w lewym podbrzuszu zauważyłem również że jądro uległo przesunieciu jest dużo niżej osadzone niż prawe poprostu samoistnie zwisa tak jakby lewe najądrze było dłuższe bądź przesniunięte ( o ile to możliwe) niestety czuje tak jakby to jądro pływało samoistnie musze je cały czas poprawiać, gdyż czuje dyskomfort, lewe najądrze jest zgrubiałe a podczas napinania mięsni brzucha czuje słaby przeszywający ból aż do jądra, dodam że nieczuje zadnych krostek podczas samokontrolnego badania. Ogólnie nie czuje bólu jądra tylko ucisk w podbrzuszu. Bardo prosze o rade i o pomoc. z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mary Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Konieczna jest wizyta u urologa. Wstyd jest tu zupelnie nie na miejscu. Dla urologa to normalny kolejny pacjent potrzebujący leczenia. I należy to zrobić jak najprędzej, bo i tak czekaleś strasznie dlugo. Może okazać się, że wszystko jest w porządku, ale może trzeba coś podleczyć, aby uniknąć gorszych konsekwencji w przyszlości. Naprawdę wizyta u urologa to podstawa - tutaj bez badania nawet najlepszy specjalsta nie stwierdzi jak jest, a tym bardziej nie wyleczy Cię. Odwagi - to naprawdę nic takiego.We Wroclawiu mogę polecić urologa naprawdę świetnego i o wielkim poczuciu taktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Dziekuje za odpowiedz *) No to lece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Mam taki sam problem z lewym jądrem byłem z tym u lekarza. stwierdził, że jest to infekcja i zapisał mi antybiotyk Ciprofloxacin 500mg i Ibuprofen. Brałem przez 7 dni i nie widać poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość memo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mam problem od 4 dni boli mnie lewe jądro wczesniej zanim mnie bolało byłem na USG z prawym i zic nie wykryto ani na lewym ani na prawym wszystko było ok mineło półtora miesiąca a tu mnie zaczeło boleć prawe niewyczuwam żadnych guzów ani niejest wieksze niewiem co robić ?? doda że to zaczeło sie dziać gdy siedziałem wycierusach w przymierzalni szybko sie obruciłem i poczułem ze delikatnie se przycisłem własnie prawe jądro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mam problem gdy kocham sie z partnerka lewe jadra ucieka mi na góre czy to moze miec wpływ na to czy jestem bezplodny prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Moj problem polega na tym, ze gdy siedze boli mnie prawe jadro.Promieniuje w podbrzusz. Gdy ukucne i mam ciasne spodnie jadro przesuwa sie powyzej penisa z prawej strony. Jest to dziwne uczucie bo gdy przesuwam je spowrotem na miejsce czuje jak przesuwa sie pod skora. W czasie wzwodu jadra sa bardzo scisniete pod czlonkiem co powoduje przesuniecie sie prawego na bok. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 mam problem z lewym Jądrem wydaje mi sie ze jest wieksze od prawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja mam problem ze lewe jadro jest mniejsze od prawego.. pomozcie mi ... Czy to jest oznaka bezplodnosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dariusz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 to normalne anomalia, chyba że jest to różnica dwukrotna, półkrotna to wtedy może coś się dziać wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 ja tez mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Say Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Mam problem nie wiem co się stało ale moje lewe jądro poszło w dół i nie wiem co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mkk Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja dostałem piłką pofczas wf. Teraz moje lewe jądro jest inaczej obkręcone niż drugie i jest trochę wysunięte do przodu. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Choroby jąder zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi