Gość Robi Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jestem rok po zabiegu stulejki i cały czas mam taki problem. Piekący i zaczerwieniony żołądź. Podczas dnia odczuwam w okolicy penisa takie gorąco jak bym polewał gorącą wodą. Najbardziej zaczerwieniony miejscem jest to dookoła żołędzi w tym miejscu w którym były szwy. Chciałbym zapytać czy to jest normalne że po zabiegu takie są dolegliwości? Lekarz który robił zabieg powiedział że wszystko jest w porządku ale dla mnie to nie jest w porządku. Mam wielki dyskomfort. Proszę o odpowiedź ile mogą trwać takie dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Takie dolegliwości już nie powinny istnieć. Może w chwili obecnej w miejscu opisywanych dolegliwości doszło do zapalenia np. na podłożu grzybiczym. Radziłbym jeszcze w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi